KSANTYP
Gitarki:
Juan Estruch e1000 - hiszpański lutniczy instrument klasyczny z litego drewna.

Musima - moja pierwsza gitara wogle. Enerdowski klasyk. zAJEBISTA CIĄGLE SUPER BRZMIĄCA GITARA.

NoName czarny akustyk - całkiem niezły, pamiątka po ex dziewczynie. Troche rozklekotały się klucze... Do lekkiego remontu

Epiphone g400 1996 modified - obecnie pickupy Kent Armstrong. Strój drop C + open F

Fender Telecaster USA 1992 - moja prawdziwa gitarka. Strój Drop Cis/Dis std

Fenix Stratocaster 1989 - zdjęcia tak jak go kupiłem(pickupy Gotoh) i przed wymianą pickupów. Właśnie czeka na włożenie płytki z dwoma singlami z Fendera Mexyka i DiMarzio Fast Track2. Strój E std/drop D

Ibanez rg 350ex 2004 - zablokowany mostek FloydRose,na razie oryginalne pickupy. Gra zajebiscie. Strój Drop C

Squier Stagemaster modified - pickup R-Supersonic XT2 - pink

Hamer xt Sunburst A/T - znakomity rockowy instrument - SPRZEDANY -Strój E std.

Piece:
Głowa lampowa Inż.Skrzydłowski - 50 wat kopia Fendera brzmieniowo - W uzyciu przez mojego kolege Tomka Gieracha - mam nadzieje ze mi oddA BO TO BYŁ PREZENT OD zUBBY Z PROLETARYATU.
Odzyskałem!!!!!

Głowa lampowa 50 wat kopia marshalla Wojtek Głowiński, modyfikowana przez Piotra >>BlackDog<< Stanisza... leży i czeka na naprawe.

Marshall mg 15 dfx - mała pierdziawka od Marshalla, wcale nie taka najgorsza. Fajnie gada na duzej kolumnie. SPRZEDANy!

Marshall ms 4 - full stack

Roland Cube 15 x - całkiem w pytke pierdziaweczka. SPRZEDANY!

Marshall jcm 2000 tsl 60
Marshall 1960a 412 cab - czyli moje preszus. Mój pierwszy profesjonalny HalfStack. Zawsze marzyłem o Marshallu i go mam. Kredyt musze spłacać, ale jest

KaboMusic bass 100 - 212 combo, klasyka łódzkich poczatkujących basistów swego czasu.
Efekty:
TC Electronics G-Sharp - zajebiste Delaye i modulacje, głównie delaye. Cały czas w fazie rozkminiania.

Boss ch 1 Super Chorus - naprawde zajebisty chorus

Boss GE 7 Equalizer - takie czasem przydatne urzadzenie, ostatnio jako preamp słuchawkowy.

Marshall ShredMAster - jeden z najlepszych przesterów w kostce na świecie. Mam go od 1997 roku.

Zoom gfx 8 - taki multiefekt do zabawy

Dunlop Cry Baby - podstawowy model kaczki, znakomita z Fenderem.

Danelectro FabMetal - wykorzystuje to czasem/experymentalnie jako booster. Sprzedany.

Line 6 pod 1.0 - niezbednik gitarzysty do nagrywania wioseł.

Line 6 ux2 - Taki Line6podXT w wersji na kompa. Line6 - bardzo dobre urządzenia.

Art studio V3 - preamp lampowy do mikrofonów

ADS DD 1000 (zepsute)
Inne:
mixer Tapco mix120

odsłuchy Fostex i Behringer - pierwsze wypasione, drugie jako wyjście słuchawkowe...

Yamaha YPT 200 - proste klawisze, fajnie można rozkminiać dźwięki - inaczej niż na wiośle.

Pecet z e-mu 0404
kable Klotz, Proel, Fender, planet waves, stagg
Kostki Jim Dunlop Tortex fioletowe
Stojak na 5 wioseł RockStand i kilka pojedyńczych.

Yamaha YT 2200 - stary tuner, bardzo szybki i widoczny i precyzyjny. Naprawiany przez lata.

Mikrofony Mxl 990 i 991

Fender SKB, Kisielewski na taśme, kilka miekkich pokrowców.
Mam kilka singli: yamaha, fender i no name oraz jednego humba z Gutkowego niby ibka...

Gripmaster

Set do Stratocastera Gotoh - 3 mini humby z elektroniką, na sprzedaż

Chyba wszystko... mam nadzieję ze jeszcze będe dopisywał posty w tym temacie...