Dżjęt, dżjęt, dżjęt, dżjęt...
Re: Dżjęt, dżjęt, dżjęt, dżjęt...
Nie wiem kim jest ten Merrow, ale Loomis+Webster to niszczycielskie połączenie.
You're all the same, the lot of you, with your long hair and faggot clothes. Drugs, sex…every sort of filth. And ya hate the police, don't ya?
Merrow to gwiazda youtube'a, tak samo jak np. Ola Englund, koleś robi świetne testy sprzętu i ma niesamowity talent do tworzenia zajefajnych riffów, jest bodajże endorserem Seymour Duncan, pomagał przy tworzeniu nowych Chapmanów ML-7 i od niedawna ma swoją sygnaturę u Shectera.
Dzięki, ale wiesz... ja też mam internet w domu.
You're all the same, the lot of you, with your long hair and faggot clothes. Drugs, sex…every sort of filth. And ya hate the police, don't ya?
RPA pisze:Dzięki, ale wiesz... ja też mam internet w domu.

gizmi7 pisze:Merrow to gwiazda youtube'a, tak samo jak np. Ola Englund, koleś robi świetne testy sprzętu i ma niesamowity talent do tworzenia zajefajnych riffów, jest bodajże endorserem Seymour Duncan, pomagał przy tworzeniu nowych Chapmanów ML-7 i od niedawna ma swoją sygnaturę u Shectera.
Kurfa gdzieś widziałem taki tekst

Ale tak generalnie, poza dużą ilością nowych pomysłów, zauważyłem, że Merrow wykorzystuje mnóstwo swoich sprawdzonych patentów na riffy 

Pewnie, że tak. Jeden kawałek jest grany w sumie jak "Filary" IMHO 

- DanielWOLF
- Redaktor
Jakub_Z. pisze:Pewnie, że tak. Jeden kawałek jest grany w sumie jak "Filary" IMHO
Jakub pokaż te filary
Yeee... Była jakaś lekcja jego z riffami Conquering Dystopia i tak grał w podobnym stylu do Pillars Of Creation coś - cholera wie. A po "Jakub" powinieneś postawić przecinek, dziennikarzu 

- DanielWOLF
- Redaktor