Odświeżamy forum i szukamy błędów

- co, jak i dlaczego
SoulBurNer
Tech Admin
Posty: 174
Rejestracja: 20 października 2008, 16:42 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: SoulBurNer » 31 grudnia 2009, 13:05 - czw

linki do myspace, lasta itp. należy wpisywać bez http://www., przynajmniej na razie.

Natomiast błąd Szyma podobno nadal jest, ktoś jeszcze tak ma ?

Awatar użytkownika
Jakub_Z.
Sponsor
Posty: 2961
Rejestracja: 25 kwietnia 2009, 18:12 - sob

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: Jakub_Z. » 31 grudnia 2009, 13:22 - czw

To widocznie Kukieł źle adresy powpisywał... Kto wie...
A co do błędy Szymka to u mnie nic takiego nie ma w żadnym dziale... Przynajmniej jeszcze nie zaobserwowałem nigdzie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Baton
Posty: 2810
Rejestracja: 25 sierpnia 2008, 21:19 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: Baton » 31 grudnia 2009, 13:47 - czw

Ja miałem tak jak u Szymka, a teraz już nie.

Awatar użytkownika
Negr0
Sponsor
Posty: 192
Rejestracja: 23 września 2008, 18:29 - wt

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: Negr0 » 31 grudnia 2009, 14:59 - czw

ja mam dalej ten pasek pod banerem...
Obrazek

RPA
Moderator
Posty: 3266
Rejestracja: 12 sierpnia 2008, 13:12 - wt

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: RPA » 31 grudnia 2009, 15:45 - czw

U mnie bez problemów, za to można by zlikwidować biały pusty pasek pod forum, tam gdzie były reklamy google.
You're all the same, the lot of you, with your long hair and faggot clothes. Drugs, sex…every sort of filth. And ya hate the police, don't ya?

SoulBurNer
Tech Admin
Posty: 174
Rejestracja: 20 października 2008, 16:42 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: SoulBurNer » 31 grudnia 2009, 16:17 - czw

RPA pisze:U mnie bez problemów, za to można by zlikwidować biały pusty pasek pod forum, tam gdzie były reklamy google.

Słuszna uwaga, zrobione.

Czekam na wypowiedzi reszty userów, co do błędu przedstawionego przez shymchacka.

Awatar użytkownika
Jacek B.
ex Cooper
Posty: 7237
Rejestracja: 12 sierpnia 2008, 00:25 - wt

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: Jacek B. » 31 grudnia 2009, 16:49 - czw

Wyczyścić pamięć, ciastka i całą resztę kupy :P

Awatar użytkownika
Kukielek
Posty: 1315
Rejestracja: 22 września 2008, 22:46 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: Kukielek » 31 grudnia 2009, 18:06 - czw

no wlasnie probowalem i tak i tak i kupa wyszla z tymi adresikami moimi. niestety.... sprobuje jeszcze raz.

SoulBurNer
Tech Admin
Posty: 174
Rejestracja: 20 października 2008, 16:42 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: SoulBurNer » 31 grudnia 2009, 18:09 - czw

Pozwoliłem sobie zmienić Ci linki na poprawne, czy to było takie trudne usunąć http:// lub www. ? ;)

Awatar użytkownika
Kukielek
Posty: 1315
Rejestracja: 22 września 2008, 22:46 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: Kukielek » 31 grudnia 2009, 18:24 - czw

ale ja to wczesniej robilem wydaje mi sie i nie dzialalo wiec nie wiem.... sorry za klopot. chill out.


Wróć do „Ogłoszenia i propozycje dotyczące forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość