Odświeżamy forum i szukamy błędów

- co, jak i dlaczego
shymchack
Moderator
Posty: 3009
Rejestracja: 13 sierpnia 2008, 01:32 - śr

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: shymchack » 01 stycznia 2010, 17:23 - pt

No u mnie dalej jest ten zonk z prostokątem pod logo. Na jednych stronach jest mniejszy, na innych większy ;) Nie będę czyścił ciasteczek itd. na razie, bo tata prawie do niczego nie pamięta adresu i w ogóle posługuje się głównie takimi duperelami, a to jego komp, więc niech se będzie :P Negr0, jak możesz to usuń i powiedz czy zniknęło.

SoulBurNer
Tech Admin
Posty: 173
Rejestracja: 20 października 2008, 16:42 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: SoulBurNer » 01 stycznia 2010, 17:32 - pt

To wyczyść tylko ciasteczka powiązane z forum, Firefox posiada takie dobrodziejstwo.
I w ogóle, jeśli Wam się nudzi, to możecie sprawdzić czy macie tego zonka na innych przeglądarkach.

shymchack
Moderator
Posty: 3009
Rejestracja: 13 sierpnia 2008, 01:32 - śr

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: shymchack » 01 stycznia 2010, 19:40 - pt

Wyczyściłem - ni hu hu, na IE działa wszystko jak trzeba, hmm...

SoulBurNer
Tech Admin
Posty: 173
Rejestracja: 20 października 2008, 16:42 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: SoulBurNer » 01 stycznia 2010, 19:50 - pt

Szymku, w Firefoxie wciśnij CTRL + 0 .

Awatar użytkownika
Negr0
Sponsor
Posty: 192
Rejestracja: 23 września 2008, 18:29 - wt

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: Negr0 » 01 stycznia 2010, 19:55 - pt

też czyściłem i nie pomogło...a na IE za to inny błąd jest: pasek gdzie jest tytuł tematu w każdym poście czyli tutaj np. "Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów Nowy post przez shymchack w Pią Sty 01, 2010 8:40 pm " jest krótszy od paska z treścią posta :szloch:

@up ctrl+0 pomogło ^_^
Obrazek

shymchack
Moderator
Posty: 3009
Rejestracja: 13 sierpnia 2008, 01:32 - śr

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: shymchack » 01 stycznia 2010, 20:40 - pt

Łee, to nie mogę sobie poszerzyć forum na całą szerokość ekranu? :P

@down: zauważyłem ^^

SoulBurNer
Tech Admin
Posty: 173
Rejestracja: 20 października 2008, 16:42 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: SoulBurNer » 01 stycznia 2010, 20:43 - pt

Jak odpowiednio mocno powiększysz to błąd ustąpi, jednak w pewnym zakresie powiększenia występuje i raczej będzie występować. :facepalm:

Awatar użytkownika
Kukielek
Posty: 1315
Rejestracja: 22 września 2008, 22:46 - pn

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: Kukielek » 13 kwietnia 2010, 08:51 - wt

nie moge zalogowac sie na forum przez telefon. wczesniej moglem, normalnie korzystalem a teraz ni chuja.

shymchack
Moderator
Posty: 3009
Rejestracja: 13 sierpnia 2008, 01:32 - śr

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: shymchack » 13 kwietnia 2010, 08:59 - wt

Have fun and keep trying :D Myślę, że to nie wina forum, bo jak, skoro normalnie działa? ;) Być może kwestia przeglądarki, albo jakiegoś innego softu, nie zmieniałeś nic? Może jakieś aktualizacje czy coś ;) Najlepiej niech ktoś inny sprawdzi, w miarę możliwości. Dzisiaj może wezmę od "ziomka" (czyt. gościa, który jest ze mną w grupie :P) telefon na wykładzie i spróbuję.

Awatar użytkownika
MithOnFrenzy
Sponsor
Posty: 281
Rejestracja: 02 lipca 2009, 22:34 - czw

Re: Odświeżamy forum i szukamy błędów

Postautor: MithOnFrenzy » 13 kwietnia 2010, 11:15 - wt

U mnie na telefonie parę tygodni temu otwierało forum ale wyglądało jak w notatniku. A teraz cały design się ładuje normalnie.


Wróć do „Ogłoszenia i propozycje dotyczące forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość