KAWAŁEK FORUMOWY
Re: KAWAŁEK FORUMOWY
Na to to sobie poczekasz niestety - jestem po przeprowadzce na laptopa dopiero, a niestety duża ilość ścieżek i projektów leży jeszcze na PC, bo mi się nie chciało przenosić 

Jakub podsyłaj to nam Kukieł zrobi pro miks! 

taki pro ze chuj. Wczoraj posluchalem siebie na monitorach za 4500 zl dokladnie na adamach a7. No to że tak powiem moje poczucie wysokich umiejetnosci baaardzo zmalalo....
A jest gdzieś jakaś wersja tylko do odsłuchu? Bo te stare wygasły. 

Kto i z kim się nie chce pobrać?
ED: Mógłbyś w ogóle Jakub jakoś szerzej udostępnić te ścieżki, bo już dawno nie było żadnych śladów do potrenowania miksów na forum.
ED: Mógłbyś w ogóle Jakub jakoś szerzej udostępnić te ścieżki, bo już dawno nie było żadnych śladów do potrenowania miksów na forum.
I'm like a mushroom in this company - kept in darkness and fed with shit.
To ja Ci dla odmiany powiem, że z tymi ścieżkami za dużo pierdolenia jest - wszystkie zaczynają się w innym momencie 
Jak już to mogę jakieś swoje wyrenderować kiedyś jak chcecie, ale tam to będzie bas i perka w midi

Jak już to mogę jakieś swoje wyrenderować kiedyś jak chcecie, ale tam to będzie bas i perka w midi

Do odsłuchania jest link na facebooku w informacjach. :>